MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

KİMSEYİ KAZIMADI

KİMSEYİ KAZIMADI

Vedat Kazıcı, CHP'den 2 dönem Belediye başkanlığı yaptı, son seçimi kaybetti. CHP'nin kazandığı Bilecik Belediyesinde göreve başladı. Başkan Şahin tarafından odası boşaltıldı. Şu an Bozüyük Belediyesinde Başkan yardımcısı.

Parti arkasında ama Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin arkasında değil. Şahin Kimseyi Kazımadı ve Kazıcı'yı resmen Bilecik Belediyesinden kazıdı.

Neden!..

Belediyede yasal olmayan bazı gelişmeler oluyor da Kazıcı bu durumu partisiyle ve milletvekiliyle paylaşmış olabilir mi?

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in İstanbul'dan getirdiği danışmanları ile anlaşamamış olabilir mi?

Bir anlaşmazlık olduğu kesin.

Bu konuyla ilgili CHP'nin Semih Şahin'i partiye çağırdığı biliniyor. Bu toplantıda neler konuşuldu, ne kararlar alındı bunun emarelerini ilk belediye meclis toplantısında görürüz.

Geçen hafta "Ak Parti, CHP'nin mi tepki göstermesini bekliyor" başlığıyla yazdığım köşe yazımda Sn. Şahin'in geçmiş dönemi fütursuzca kötülediğini, Ak Parti'nin ise bu eleştirilere cevap vermediğini yazmıştım.

Yazımın çıktığı gün Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Şahin'e cevap verdi. Altyapı üzerine gelişen tartışmada dikkat çekici bence daha önemli bir konu var.

Milletvekili Yağcı altyapı ihalesinin daha önce 2-3 defa ihale edildiğini, şu anki yüklenicinin ihaleyi alamayınca ihalenin iptal edildiğini; salgın hastalık sebebiyle KİK'te yer alan olağanüstü koşullar maddesini işleterek pazarlık usulü mevcut yükleniciye işin verildiğini iddia ediyor.

Hatta Milletvekili yetkilileri göreve davet ediyor. Bu resmen bir suç duyurusu.

Altyapı çalışmasında salgın hastalık olağanüstü koşula girer mi tereddütüm var. Altyapıyla ilgili olağanüstü koşul bence sel felaketi olur, deprem olur veya altyapı çalışmasını acil gerektirecek bir koşul olur da bu madde işletilebilir.

Pandemi ile altyapı çalışmasının olağanüstü koşullarda pazarlık usulü verilmesini gerektirecek ne var. Ayrıca daha önce 2-3 kez iptal edilmiş ihale iddia doğru ise bu şekilde verilmesi oldukça manidar.

Kamuoyunda çok konuşulan mevzular gibi bu da, bu sürece dahil olup gidecek mi yoksa yetkililer bu konunun üzerine gidecek mi zaman içersinde göreceğiz

Hoşçakalın!.

Bu yazı toplam 2983 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR