ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

LGBT RENKLERİ OLDU GÖKKUŞAĞI

LGBT RENKLERİ OLDU GÖKKUŞAĞI

LGBT Renkleri ne demek?

Bunu okuyucu araştırsın öğresin.

Doğrusu terbiyem buna müsaade etmiyor, ayrıcada iğreniyorum.

Zaten toplumda kabul etmediği için ismini "Gökkuşağı Rengi" koydular. 

Kopyacılık, taklitçilik bazıları için kolay propaganda yolu oldu. Kendilerinin kamuoyunu aydınlatıcı propaganda icadı bulmaya akılları almayınca kolaycılığa kaçıyorlar.

İlimiz merkeze bağlı kaç tane köyde vatandaşımıza ormandan ağaç kestiriliyor, ben detaylarına girmeyeyim. Ölen İnsanlara, 80 yaşındaki kadına ceza kesildiği biliniyor. Kendi ilinde yaşananlara gözü kapalı CHP İl Başkanı başta olmak üzere İstanbul'da ortaya çıkan gezicilere ve duran adam eylemlerine destek verdiler.

Yine İstanbul Fındıklı'da LGBT cilerin renklerini örnek aldılar, komuoyunun benimsemeyeceğini düşünerek 'Gökkuşağı renkleri' ismini verdiği renkteki boyalarla merdivenleri boyadılar.

Geçtiğimiz hafta CHP Gençlik Kolları Başkanı olduğu söylenen bir bayan ve arkadaşları İlimizdeki bir merdivenleri Gökkuşağı adını verdikleri renklerle boyamışlar. Yani İl Başkalarının İstanbulda yaşanan olayları taklit ettiği gibi, Gençlik Kollarının da İstanbul'da boyanan merdiven boyacılarının kopyacılığına özendiler. 

Bir sitenin verdiği haberden öğrendiğimize göre polis olay yerine geliyor, tutanak tutuyor bakalım birşey çıkacak mı? Arkasından belediye zabıta ekipleri geliyor. Ne yapacak aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık. Kendisine verilen yetkiye dayanarak "kamu malına zarar" verenler kanununa göre ceza kezse veya savcılığa suç duyurusunda bulunsa 6 ay sonra seçim var, muhalefet gelirse hali nice olur. En iyisi Başkana haber vermek diye düşünmüş  olmalılar, öyle yapıyorlar. Başkan Selim Yağcı olay yerine geliyor CHP Gençlik kolları Başkanı ile görüşüyor.Verilen habere göre olay tatlıya bağlanıyor ve kalan basamaklarda boyanıyor.

Peki olay tatlıya mı bağlanmış. Belediye Başkanı olay çıkmasın anlayışıyla hareket edince CHP Gençlik kolları başkanının "Faşist, baskıcı, dayatmacı" gibi  ithamlarından kurtuldu mu? Ne gezer. İşte  CHP Gençlik Kolları Başkanının basın açıklaması "Bileciğin gülen yüzü olsun istedik, bakımsızlığa terkedilen merdivenleri gökkuşağı renkleriyle renklendirmemiz bazı kişileri rahatsız etmiştir. Gelinen noktada bugün AKP iktidarının dayatmacı, baskıcı, faşist tutumunu bugün bir kez daha gördük. AKP iktidarının doğanın bu güzel renklerine dahi tahammül edemediğini Bir kez daha gözler önüne serdiler. Türkiye Cumhuriyetinin temellerini atan, özgürlük ateşini yakan Cumhuriyet Halk Partisinin gençleri bırakın kamu malına zarar vermeyi, bilakis kamu malını koruyucu, güzelleştirici bir faaliyet yapmıştır. Böylesine baskıcı, halkın özgürlük alanını kısıtlayan müdahaleci bir iktidar, dünyanın hiç bir ülkesinde görülmemiştir. Gelinen noktada ufak bir kıvılcımla başlayan özgürlük ateşi geçmişte olduğu gibi bugün de alevlenecek ve bu halk gereken cevabı verecektir. Biz bağımsızlığımızı geçmişimizden aldık, özgürlük mücadelesini geçmiş kuşaklarımızdan öğrendik. Özgürlük türküleriyle büyüdük biz Anadolu topraklarında büyüdük. Bizler yurt dışında vergilerden kaçırılan paralarla okumadık, babamıza danışmanlık yapıp 50.000 TL maaş da almıyoruz. İşimiz halka hizmet, gücümüz halk bizim. 2013 bir uyanışın başlangıcı oldu, bir dirilişin başlangıcı, direnişin başlangıcı. Bubaşlangıçla da 2014 de Bilecik halkı özlediği sosyal belediyecilik anlayışına kavuşacaktır."

Açıklamayı görüyorsunuz, Başkan her dediklerine "Evet" diyor  yinede "faşist, baskıcı, dayatmacı"lıktan kurtulamıyor. Maksat üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olunca, ne yapsan geçmiyorsun.

Şimdi ben soruyorum bundan sonra herkes kamuya ait yerleri istediği gibi  boyamaya ve düzenleme hakkına sahip mi?

Merdiven boyayanlar Belediyeye vatandaş olarak merdivenlerin boyaması için imzalı dilekçeler verdilerde Belediye yerine mi getirmedi. Böyle bir istek yoksa şehir merdiven boyacılarının emrivakisi ile karşılaşmış olmuyor mu? Bu emrivaki kimin  diktatör olduğunu göstermiyor mu?

CHP Gençlik Kolları neden CHP İl binasının merdivenlerini, Savcılığın, Emniyet Müdürlüğünün hatta CHP İl, İlçe Başkanlıklarının, CHP İl İlçe Başkanlarının  evlerinin merdivenlerini boyamıyorlar.

CHP Gençlik Kolları Başkanı basına yaptığı açıklamada "Bizler yurt dışında vergilerden kaçırılan paralarla okumadık, babamıza danışmanlık yapıp 50.000 TL maaş da almıyoruz. İşimiz halka hizmet, gücümüz halk bizim. 2013 bir uyanışın başlangıcı oldu, bir dirilişin başlangıcı, direnişin başlangıcı. Bu başlangıçla da 2014 de Bilecik halkı özlediği sosyal belediyecilik anlayışına kavuşacaktır."diyor.

Ulu orta kimsenin üzerine almayacağı karalama amaçlı açıklamalar yapacağına ileri sürdüğü iddiaların cevabını kamuoyu merak ediyor.

Neler mi?

1-Yurtdışına kaçırılan vergilerle kim okuyor?

2- Babasına danışmanlık yaparak 50 bin TL maaş alan kim?

3- Bilecik halkı on yıl evvel Sosyal Belediyecilik anlayışını yaşadı. 2014 yılında yapılacak seçimlerde Sosyal Belediyeçilik anlayışı kazanırsa yine aynı hizmet anlayışını mı görecek?

Özgürlük mü? Yapın özgürce açıklamalarınızı...  

Bu yazı toplam 1113 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR