ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

ÖZGÜRLÜK KENDİNİZ GİBİ DÜŞÜNENLERE İSTİYORSUNUZ

ÖZGÜRLÜK KENDİNİZ GİBİ DÜŞÜNENLERE İSTİYORSUNUZ

Son yazımda “LGBT Renkleri oldu Gökkuşağı” demiştim. Çok sayıda teşekkür aldım. Sadece bir yorumda “Neden mideniz bulanıyor. İnsanların seçimleri sizi neden bu kadar yoruyor. Kaldık ki Türkiye'nin her yerinde özgürlüğü temsil eden bir hareket Bilecik'e gelince neden rahatsız ediyor? Daha net olsun, şöyle diyelim. Neden özgürlük adı altında yapılan her hareket sizi rahatsız ediyor. CHP ya da Selim YAĞCI böyle güzel bir duruma imza atmışlarsa ikisi de takdir edilmeli. Son derece anlamsız, geri, bir o kadar saygısız bu yazı gazetenize yakışmamış.”

LGBT baş hafreriyle temsil edilen gurubu bu arkadaşımız “insanların seçimleri...” olarak görüyor. Allah insanları yarattığı gibi, yaşadığı müddetçe uymaları gerektiği umdeler koymuş. Bunların içinde haram ve helal de var. İnancı olmayanlar için ne desen fayda etmez. Ama ben müslümanım diyen için “İnsanların seçimi...” deyip geçemeyiz. Allah'ın “Helal” dediğinde insanlık için bir fayda, “Haram” denilen yapılmaması emredilenle insanlığa zarar geleceği içindir. Haram olanlar için “İnsanların seçimi... “ diyerek normal görmekle o insanların ahirette çekeceği azabı görmemezlikten gelmek demektir.

Yetmişbeş milyonluk ülkede 3-5 bin kişi “benim dediğim olacak” anlayışıyla diğer insanları rahatsız ediyorsa sadece beni değil 75 milyonu rahatsız ediyor. “Neden özgürlük adı altında yapılan her hareket sizi rahatsız ediyor” sözüne gelince. Ben özgürlüğe karşı değilim. Başkasının özgürlüğü gasbedilmedikçe. Sizin dediğiniz gibi “Özgürlük adı altında” yapılanlara karşıyım

Özgürlük için yapılanlara değil özgürlük adı altında yapılanları doğru bulmuyorum.

Belediye Başkanı Selim Yağcı anlayış gösterdi de ne oldu. “Faşist, baskıcı, dayatmacı” ithamlarından kurtulabildi mi?

Özgürlük, sadece sizin gibi düşünenlere özgürlük istiyorsunuz. İki satır yazı yazdık “anlamsız, geri, saygısız” lıkla itham ediliyoruz. Sizin gibi düşünenler iktidar olsa gazete kapatırsınız.

Seçimler geliyor “Türkiye(nin her yerinde özgürlüğü temsil eden hareket” olarak gördüğünüz ve bu kesimi destekleyenlerin yanında kaç seçmen olacak bakalım.

Bu yazı toplam 1101 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR