MEHMET ERDEM

MEHMET ERDEM

MENEMENİN SOĞANI

MENEMENİN SOĞANI

Türkiye'de her şey Siyaset üzerine kurgulanmıştır. Meclisteki Milletvekili de, iş adamı da, dağdaki çoban da, kahvedeki emekli de, resmi dairedeki memur da bu ülkede Siyaset konuşur, Siyaset yapar. Fakat son 20 yılda iktidar mensupları, siyaseten yapılan yanlışların, hataların, suistimallerin, yolsuzlukların konuşulmaması için her konuda, "BUNUN ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYIN" diyerek birçok yanlışın üzerini örtme yoluna gitmiştir.

Geçmişte teröre onlarca Şehit verdiğimizde, "ŞEHİTLER üzerinden siyaset yapmayın", orman yangınları olur, siyaset yapmayın, sınav yolsuzlukları olur siyaset yapmayın, diploma sahtekarlığı yapılır siyaset yapmayın, Kadın cinayetleri olur siyaset yapmayın, seçimlerde sahtekarlık yapılır siyaset yapmayın. Gibi gibi buraya sığdıramayacağım bir çok konuda iktidar mensupları yapılan yanlışlıklar üzerinden gerek muhalefete, gerekse vatandaşa her daim bu uyarıyı yaptı. "SİYASET YAPMAYIN"

Sanki siyaset yapmak ve konuşmak sadece iktidar mensuplarına aitmiş gibi, muhalif Siyasetçileri ve vatandaşı susturmaya yönelik çaba içerisine girdiler.

Muhalif siyasetçiler ve vatandaşlar hem devleti, hem Milleti hemde kendilerini ilgilendiren konularda Siyaset yapmayacaklar da, hangi konu hakkında siyaset yapıp siyaset konuşacaklar. Akşama kadar Menemen soğanlı mı olmalı, Soğansız mı olmalı üzerinden mi siyaset yapacaklar. İktidar mensupları istiyorlar ki, her konuda kendileri konuşup kendileri yorum yapmalı, kendileri haricinde kim ağzını açarsa hain ilan edilmeli.

İşte böyle dostlar, iktidar mensupları sebep oldukları yanlışlıkları, hataları, suistimalleri, yolsuzlukları, Yoksullukları ve yasakları konuşmayalım istiyor. İstiyorlar ki biz sadece MENEMENİN SOĞANINI konuşalım. Ama yok öyle yağma, her konuda konuşmaya ve yazmaya devam.

Sağlıcakla kalınız.

Mehmet Erdem

mehmet-erdemm.jpeg

Bu yazı toplam 478 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
MEHMET ERDEM Arşivi
SON YAZILAR