Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

Model Uçak Rehber Öğretmen Eğitimi

Model Uçak Rehber Öğretmen Eğitimi

Değerli Bilecik halkı ve sevgili okurlarımız bu haftaki köşemizde yeni bir eğitim programı ile ilgili yazı kaleme almaya karar verdik. Geçmiş dönemlerde birçok ücretsiz eğitime ev sahipliği yapan atölyemizde, Teknofest katılımlarının geçmiş dönemlerde yetersiz kalması sebebiyle model uçak üretim temel eğitiminin verilmesinin doğru bir strateji olacağı düşünüldü. Ve bu kapsamda Türk Hava Kurumu İnönü şubesinin destekleri ile bir program hazırlandı.

Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı kuruluşlarda bu kapsamda eğitim faaliyetleri yürütebilmek ve el işçiliğinin arttırılabilmesi adına önemli bir program. 18 yaşından büyükler katılabilecek ve ilerleyen safhalarda rehber öğretmen belgesi temin edilecek. Sayı 15 kişi ile sınırlı. Şimdiden 6-7 kişi de kayıt yaptı. Bu yüzden bir an önce eğitimin ve ilerlemenin öncüsü Bilecik Sakarya Gazetesine bu program için başvuru yapabilirsiniz.

Normalde eğitim alabilmek adına Eskişehir'e günübirlik gitmeniz ve orada konaklamanız lazım. Bunun yerine biz Türk Hava kurumuna eğitim maliyetini vererek ve hocalarımızın konaklama masraflarını da karşılayarak bu eğitimi üniversitemiz altyapısındaki atölyemizde yapacağız. Tüm havacılık ve savunma sevdalılarını bu eğitime bekliyoruz. Bilhassa Teknofest'e katılmak isteyen ve ne yapacağını çok fazla bilmeyen gençlerimize örnek olacak liderlerin kayıtları gerçekten çok önemli.

Ayrıca yapılan uçaklar son derece maliyetsiz ve uçurması da özellikle rüzgarlı havalarda çok eğlenceli. Bu yüzden keyifli bir hafta geçirmek adına bu yeni eğitim programına davetlisiniz. Sağlıcakla.

Bu yazı toplam 1762 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR