Sadettin Bayram

Sadettin Bayram

PAZARYERİ PLATFORMU CAN ALICI-CAN VERİCİ KONULAR

PAZARYERİ PLATFORMU CAN ALICI-CAN VERİCİ KONULAR

Toplumun analizini yaptığımızda karşımıza birçok sonuç çıkar.

Benim tespitime göre bir tanesine değineceğim.

İki türlü karakteristik özelliği olan şahsiyetler vardır.

Vagon şahsiyetler ve lokomotif şahsiyetler.

Vagon şahsiyetler çok ağır yük taşımalarına rağmen kendi kendine hareket kabiliyetine haiz değildirler. (Teşbihte hata olmaz)

Lokomotif şahsiyetler ise çok ağır yükleri olan vagonları menziline götürmede güç ve kabiliyet donanımlıdırlar.

Sözü şuraya getireceğim. Pazaryerimizde durumdan vazife çıkararak, toplumun ihtiyaç ve dertlerini çözüme kavuşturmayı gaye edinen bir platform kuruldu. Başkanlığını rahmetli Salim Yaşar abimiz, genel sekreterliğini de Ramazan Bakkal üstadımız üslendi. Birçok fedakâr kardeşimiz de bu hayırlı oluşuma destek verdiler. Ve A dan Z konularla ilgilenmeye başladılar. Bu oluşumun adı “PAZARYERİ PLATFORMU” dur.

Salim Yaşar abimizin vefatından sonra bu hizmet kervanına başkan seçilmesi gerekiyordu. Sonunda bu unvana layık bir başkan bulundu.

Ahmetler Köyü muhtarımız Mustafa Ertekin PAZARYERİ PLATFORMU dır. Hayırlı olsun.

Muhtar Mustafa Ertekin kardeşime köyüne hayırlı ve güzel faaliyetleri dolayısıyla örnek muhtar olarak “Bölge Muhtarı” lakabını takmıştım. Bu espride haklı çıktım. Bütün muhtarlarımız kıymetlidirler. Ancak böyle bir görevi üslenmek de yürek ve fedakârlık ister.

Pazaryerimize borcumuz var. Bilecik’e ve tüm memleketimize borcumuz var. Gayemiz bu borcu eda etmektir.

Toplantıda gündem de öyle maddeler vardı ki; İlçemizin istikbalini ilgilendirmektedir.

Pazaryeri’miz de bu idealist teşebbüslere aktif olacak katkıda bulunacak birçok muhterem şahsiyetler var elbette. Bu nedenle bu kıymetli hemşerilerimizi bu platform da hizmete davet ediyoruz.

Haydi hayırlı olsun.

Bu yazı toplam 162 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sadettin Bayram Arşivi
SON YAZILAR