MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

PROGRAMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

PROGRAMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Her hafta Cuma günü çektiğimiz Basın Masası programında seçimlere yakın milletvekili adaylarını konuk etmiştik. Seçimlerden sonra hemen Ramazan ayı girdiği için programı ramazanda çekmedik. Dolayısıyla seçim değerlendirmelerini de yapamadık.

Bu süre zarfında gazetemizi telefonla arayan ve bizzat görüştüğümüzde Basın Masası programlarını soran okuyucularımız bizleri ziyadesiyle memnun etti.

Programlarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu hafta her ne kadar seçimin arasından belli bir zaman geçse de seçimlerin kısa bir değerlendirmesini yapacağız. Ardından koalisyon görüşmeleri ile konumuz devam edebilir. Tabii Bilecik’teki çiçeği burnundaki vekiller, ilk icraatlar ve seçimlerin Bilecik’teki etkilerini görüşürüz.

Son yapılan il koordinasyon kurulu toplantısı ve koordinasyon kurulunun gündem maddelerini biz de değerlendiririz. Vakit kalırsa Bilecik Belediye Meclisini de görüşürüz.

Bundan sonraki programlarda belirleyeceğimiz konuyla ilgili konuklarımızda olacak. Yaptığımız haberlerle, Basın Masası programlarıyla Bilecik’in gündemini tutmaya devam edeceğiz.

Okuyucularımızın www.bilecikhaber.com.tr haber sitemizin takibinden çok memnunuz. Haber sitemizdeki haberlerin okunma sayıları aynı zamanda vatandaşımızın hangi haberlere ne derecede önem gösterdiği ile ilgili bize bilgi de vermiş oluyor.

Bu çalışmalarımız sayesinde geçen ay 2 milyon 350 bin tıklama sayısını geçtik. Alexa raporlarına göre Bilecik’teki haber siteleri arasında en çok takip edilen haber sitesi konumundayız. Gerçekleştirdiğimiz Basın Masası programları sayesinde de haber sitemizde ziyaretçilerin ortalama kalış süresi 7 dakikayı geçti. Ziyaretçi başına haber okuma, tıklama sayısı ise 6 civarında. Daha fazlası için yeni projelerimiz de var. Bizi izlemeye devam edin!..

Bu yazı toplam 1546 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR