Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

Şadi Amcamıza Minnettarlıkla

Şadi Amcamıza Minnettarlıkla

Cumhuriyetin 100 yılı nihayet kutlanmaya başlandı. Ve artık nice yüz yıllara deme zamanı. Gelişen geliştiren ve üreten nesil ile birlikte. Liyakatin ve azmin ön planda olduğu bir düzenle tabii ki. Çevresine zulmetmeyen yani haddi aşmayanlarla. Biz de Cumhuriyetin 100. yılına özel Ertuğrul Gazi'nin torunlarının yapmış olduğu kamikaze dronlarla bir gösteriyi tamamlamış durumdayız. Tabii ki en büyük hisse ise bu projeleri koruma altına alıp, destek verilmesi adına ekibimizin arkasında duran Şadi Amcamızın.

Bilal Valimizin attığı tohum nihayet yeşermeye başlamıştı. Fakat şehrimizde herhangi bir altyapı bulunmamaktaydı. Ta ki Zeki Bey çıkıp tüm imkanları zorlayarak projemizi başlatana dek. Ama bu aşamaya kadar basında kendimizi duyurmaya izin veren Bilecik Sakarya gazetesini asla unutmamamız lazım. Geçen sene ki bilim şenliğinde Mehmet abimizin neden bu gençlere sahip çıkılmıyor yazısını asla unutmayacağız. Ve biz ilk günden bu yana diyoruz ki Ahi Edebali inancıyla, vizyonuyla ve de misyonuyla.

Tarafımızla alakalı karalama kampanyaları yürütüldü. Biz sadece güldük ve hayatında hiçbir başarısı olmayanların sinek vızıltısı söyleminde bulunduk. Tehdit edildik ama asla çekinmedik. Unutma sen eğer hak bir dava güder hak yolda ilerlersen, Hak olan seni hakk'a ulaştırır. Yoksa yaptığın haksızlıklar geceleri korkulu rüya olarak sana ulaşır.

Ama biz durmayacağız. Asla Haktan ve doğruluktan vazgeçmeyeceğiz. Ve üniversite altyapımızda gençlerimizde üretmeye devam edeceğiz.

Bu arada bu organizasyona desteklerini bizlere sunan başta Cenk hocamız olmak üzere yöneticilere teşekkür ederiz. Gençlerimizin atölyede yaptığı ürünler için gerekli ham maddeyi sağladılar. Bu ekipte elinden geldiği kadar canla başla çalıştı.

Bu yazı toplam 1678 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR