KEMAL AYDEMİR

KEMAL AYDEMİR

Şenlikler başladı

Şenlikler başladı

741. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri başladı. Cuma günü açılış töreni ile başlayan şenlikler Cumartesi günü ise yörüklerin karşılanması ve kortej yürüyüşü ile devam etti. 

Pandemi dolayısıyla 2 yıldır sönük kalan şenlikler bu yıl renkli ve coşkulu geçerken katılım ise geçtiğimiz yıllara nazaran daha az. Gaziantep'ten Antalya'ya, Şanlıurfa'dan Isparta'ya Türkiye'nin çeşitli illerinden Söğüt'ümüze gelen misafirlerimiz var. Okulların açılma arefesinde, ekonomik şartların ağırlaştığı bu ortamda gelen herkesten Allah razı olsun. Bizlerde ev sahibi olarak onları en iyi şekilde ağırlamaya ve rahat ettirmeye çalışacağız. 

Valimiz Kemal Kızılkaya'nın ilk şenliği. Ancak kendisi düzenlediği basın toplantısında şenliklerin bir telaşeye mahal vermeden konforlu bir şekilde geçmesi için hazırlık yaptıklarını söylemişti. Tam da dediği gibi şenlikler geçtiğimiz yıllara göre daha rahat bir ortamda gerçekleşiyor. İnşallah Pazar günü gerçekleşecek resmi törende de bu samimi ve rahat ortam bozulmaz ve şenlikler uzun bir aradan sonra şenlik gibi şenlik olur. 

Şenliklerin hazırlanmasında emeği geçen alın teri döken herkese teşekkür ederiz. 

Kalın sağlıcakla. 

Bu yazı toplam 2499 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KEMAL AYDEMİR Arşivi
SON YAZILAR