MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

SİZ HANGİ SAFTASINIZ?

SİZ HANGİ SAFTASINIZ?

Eğitim-İş Sendikasının “..velileri ve öğrencileri imam hatip okullarına yönlendirmeye yönelik faaliyetlerin engellenmesi” hususundaki yazıyı 7 ilçe kaymakamlığına ve okul müdürlüklerine gönderen İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’a CHP, haber11 ve Değişim sahip çıkmaya çalışırken Memur-Sen Başkanı Ahmet Selöz “idari bir körlük, bürokratik bir acziyet” dedi ancak sonra çark etti.

İmam Hatip Mezunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Cemiyeti ve ENSAR vakfının faaliyetlerine katılarak desteğini gösterirken, sol sendika Eğitim-İş’in imam hatip düşmanlığı yaptığı, ENSAR ve imam hatip mezunlarına hakaret içeren yazısına bakanlık talimatı gibi işlem yapan İsmail Altınkaynak’tan CHP, her kesime eşit davrandığı için memnun. CHP belediye meclis üyesi Erdoğan Yeşil İsmail Altınkaynak’a tam destek veriyor. 

Başka kim destek veriyor?

19 mayıs gösterilerinde kızları dinimize, örfümüze, ahlakımıza uygun olmayan kıyafetlerle jimlastik gösterisi yaptıranları eleştirdiğimizde, Mehmet Ergün’ün muhabiri “Bilecik’in AKİT’i Sakarya Gazetesi, Bu zihniyet Ensar Vakfının tecavüzcü zihniyetiyle aynıdır” diyen Değişim sahip çıkıyor.

Paralel’in oyunu diyenler, paralelin kucağında

Türk Eğitim-Sen’in İsmail Altınkaynak’ı destekleyen açıklamasını haber11 “Yazıyı fırsat bilen bu menfaat grubu fırsatı kaçırmamış ve mevcut İl Milli Eğitim Müdürü hakkında karalama kampanyası başlatmıştır. … Şu an adı geçen kişilerin görevden alınması demek, oynanan oyunu görmezden gelmek demektir” şeklinde verirken yine haber11 CHP’li meclis üyesi Erdoğan Yeşil’in Altınkaynakla ilgili tarafsızlığına ve çalışkanlığına vurgu yaptığı mesajını yağlandıra ballandıra veriyor.

Selöz ne yapmaya çalışıyor?

Kimin yayın organı olduğu halk arasında bilinen haber11’de, Memur-Sen başkanı Ahmet Selöz’ün bu durumu iki gazetenin çatışması olarak görmesi, ENSAR vakfına küfreden muhabirin patronu Mehmet Ergün’ün gazetesi Değişim’de, yine Eğitim-İş’in ENSAR’a hakaret eden yazısını ilçelere gönderen İsmail Altınkay’nak’ı savunması yakışıyor mu?

Kız çocuklarını bu şekilde gösteriye çıkarılmasını eleştirmek, Ensar’a küfredenlerin karşısında durmak Sakarya Gazetesi olarak bize yakışır ama Memur-Sen başkanı olarak Ahmet Selöz’ün bu konuyu iki gazetenin meydan muharebesi gibi görmesi ve devamında ENSAR’a küfredenlerin yanında olması Ahmet Selöz’e yakışır mı? Kız çocuklarının islama yakışmayan kıyafetlerle meydan yerinde gösteri yaptırılmasının doğru olmadığını söylemek sadece bizim görevimiz mi? Sizi ilgilendirmiyor mu?

Hüseyin Gümüş Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü iken Bozüyük’teki okullar arasında imam hatip anketi meselesi Yarın Gazetesi’nde haber olarak yer alırken Memur-Sen Başkanı Ahmet Selöz neden hiç sesini çıkartmadı? O haberin arkasından gelecekleri neden hesap etmedi?

Hüseyin Gümüş’ün milli görüşçü olduğunu herkes biliyor. Paralelle Bozüyük’te en çok mücadele eden isimlerden biri olduğunu da herkes biliyor. Hatırlanacağı üzere okullara bisiklet dağıtılırken listede olmasına rağmen, Orhangazi Koleji’ne bisiklet vermediği de basında yer almıştı.

Yine İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün paralel yapı soruşturması kapsamında Orhangazi kolejine baskın düzenlendikten sonra ödenek göndermesi üzerine zamanın ilçe mili eğitim müdürü Hüseyin Gümüş tarafından bu ödeneğin verilip verilmeyeceği konusunda il milli eğitim müdürlüğüne tekrar sorduğu yine biliniyor.

Yine Hüseyin Gümüş Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü iken Bozüyük kaymakamı ile geçinemediği ve ne sebepten geçinemediğini yine Memur-Sen olarak bilmekle beraber, Bozüyük Kaymakamı’nın tutumunu da en iyi bilenlerden birisi yine Memur-Sen’dir

Buna rağmen Eğitim-iş sendikasının imam hatiplilere hakaret içeren yazısını okullara gönderen İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’a sahip çıkıyorsunuz da, paralelle ve Ak Partiye ağzına geleni söyleyen kişilerle geçinemeyen Hüseyin Gümüş görevden alındığında neden hiçbir basın açıklaması yapılmadı?

Bozüyük Kaymakamı’nın kimlere başarı belgesi verdiğini en iyi bilenlerden birisisiniz. Bu konuyla ilgili neden basın açıklaması yapılmadı. Bozüyük Kaymakamı ile aranızın açılmasını istemediğiniz bu sebeple basın açıklaması yapmadığınızı kimsenin bilmeyeceğini mi sanılıyor. Peki Bozüyük Kaymakamının yanında Memur-Sen mi, başkaları mı daha itibarlı?

Sn. Selöz 19 Mayıs gösterilerinde kızları dinimize, örfümüze, ahlakımıza uygun olmayan kıyafetlerle gösteriye çıkarıldığında neden hiç sesiniz çıkmadı. Siz sadece üyelerinizin özlük hakları ve makam için mi sendikacılık yapıyorsunuz?

Yine Yarın Gazetesi’nin Bilecik’teki okullarda imam hatiplerle ilgili anket haberini yaptığında neden basın açıklaması yapılmadı?

Biz ENSAR’ı da savunuruz, KAİMDER’i de savunuruz, İmam Hatip mezunlarını da savunuruz, siz gidin onlara dil uzatanların yanında yer alın. Biz kız çocuklarını dinimize, ahlakımıza uygun olmayan kıyafetlerle gösteri yaptıranların karşısında dururuz, siz gidin bize Akit kafalı, Ensar’ın tecavuzcü zihniyetiyle aynı görenlerin, Ayşe Arman gibi olmayı yeğlerim diyenlerin yanında olun. Biz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını savunuruz, siz gidin onlara küfredenlerle iyi geçinmeye çalışın, paralelin haber sitesinden bize dil uzatın. İlmiyle amel etmeyen hoca, bülbül gibi ötse de kargayla bir tutulur. 

 

Bu yazı toplam 2097 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR