ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

TÜRKİYE KAZANDI

TÜRKİYE KAZANDI

Bu seçimler ne yerel, ne de genel, referandum diyebiliriz.Türkiye kazandı. Başbakan Erdoğan kazandı.

Muhalefetin yanındaysan iyisin,Başbakan'ın yanındaysan, hırsızsın, rüşvetçisin, yandaşsın, yağcısın ne kadar olumsuz kelime varsa öylesin. Seçimler bitti Türkiye'nin yarısı ona bölünmüş parça parça, yarısını zor buluyor. Şimdi Başbakan'ın yanında yer alanlara aynı gözle bakmaya devam edebilecek misiniz?

Birazcık uyanıp etrafınıza baksanız diyorum. En huzurlu ve her geçen gün ekonomisi düzelen Türkiye var birde, gören göz olsa!

Ayakkabı kutularını kutu kadarcık kafalarınıza takdınız."Devletin mahkemeleri var, yanlış yapan olduysa cezasını çeker" demediniz, elinizde kibrit kutusu kadar büyüklükte belge olmadan sesinizi Pensilvanya'ya kadar duyurmaya çalıştınız. Yirmi iki banka batıran devirleri unuttunuz.

Defalarca söyledik, Sultan Abdülhamid'e, Menderes'e, Özal'a yapılanlar Başbakan Erdoğan'a yapılıyor dedik, bize demediğinizi bırakmadınız.

Temel'in mezar taşına; " Hastayım dedim, hastayım dedim inanmadınız ha şimdi ne oldi?" dediği gibi; Türkiye'nin hemen hemen yarısı Başbakan Erdoğan dedi, ha şimdi ne oldi?

Bu yazı toplam 1198 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR