ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

BİLECİK VE SÖĞÜT’E GÜNLÜK ANLAMLI ZİYARETİM

BİLECİK VE SÖĞÜT’E GÜNLÜK ANLAMLI ZİYARETİM

Geçtiğimiz Salı günkü yazımda Bursa’dan misafirlerimin geldiğini, misafirim Nejat Yahya Beyefendinin Orhangazi Camii önündeki elektrik direğinin kaldırılmasını isteğini yazmıştım. Kendisinin de bu hususu bir yazıyla gazetemizde yayınlanmasını istediğini belirtmiştim. Nejat Yahya Bey’in yazısını ilgililerin dikkatini çeker ümidiyle aynen yayınlıyorum.
“Aile dostumuz ve büyüğümüz olan Uludağ Üniversitesi İktisat bölümü ile Bursa konservatuvarını dışarıdan bitiren, yaşam kalitesi açısından çok takdir ettiğim Bursa’nın bilinen tanınan din adamı Mustafa Kavurmacı hocamızla doğduğu topraklar olan ve Osmanlı’nın beylikten İmparatorluğa dönüşümünün yaşandığı Bilecik-Söğüt gezimizi beraber yapmaktan ve çektiğim fotoları sayfasında paylaşan değerli hocama sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum..
Bu gezimizde Bilecik Sakarya Gazetesi sahibi Şadi Erdal Bey’e ve Söğüt Müftüsü Mehmet Ali Bal’a rehberlik düzeyinde Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi eserler hakkında verdikleri bilgilere ve misafirperverliklerine peşinen teşekkür ederken Bilecik’de Şeyh Edebalı Türbesi öncesinde yer alan 1392 yapımlı ve Osmanlı tarihinin ilk mimari örneği kubbeli Orhangazi camii önündeki elektrik direği ve tellerinden fevkalade rahatsız oldum ve fotoğraflayarak ilgili kurum ve kuruluşlardan bu direğin kaldırılması yönünde çalışmaları bekliyor olacağım”

 

Bu yazı toplam 2332 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR