Av. RECEP AKAY

Av. RECEP AKAY

Canan

Canan

“Katledilen ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz, Saat 19:15 te Taksim de “

“23 Nisan’dan bir sonraki gün neydi ? Bilmek istemeyenler için ipucu 1915 “

“Vatanı yüzünden ölenlere, vatanı için öldü muamelesi yapıp kimi kandırıyorsunuz . Ne şehidi vatan yüzünden katledilen insanlar onlar ! “

“Devlet katil olmak yerine kahraman olmayı seçseydi ne güzel olurdu.”

“Pkk lı Sakine cansız öldürülünce de insanlık kaybetti . “

İlk okuduğunuzda bu tweetleri atan şahsın Ermeni ve Pkk lı olduğunu düşündünüz değil mi , Oysa ki bu tweetlerin sahibi CHP İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu .

Atmış olduğu bir takım tweet lerden dolayı ceza alan Chp İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ‘nun Mahkemeden almış olduğu ceza Yargıtay tarafından onanınca , geçen hafta ülke gündemine oturdu. Mahkeme dosyasında ceza aldığı tweetlerinin yanında , yukarıda yazmış olduğum tweetleri de var Canan Kaftancıoğlunun. Atmış olduğu tweetlere bakınca , Ermeni soykırımını açıkça savunduğu , öldürülen pkk lılar için yas tuttuğu , vatanı için şehit Mehmetçiklerimizle dalga geçtiği açıkça görünüyor.

Bu tweetleri sıradan bir vatandaş atmış olsaydı belki bu kadar gündem olmazdı. Ama Ana muhalefet partisi İstanbul İl başkanı atınca gündem olması gayet normal. Chp içinde atılan bu tweetler için tepki olmadığı gibi, aldığı ceza nedeniyle bütün chp camiası kendisine sahip çıktı.

Yukarıdaki ve ona benzer tweetleri atan bir kişiye sahip çıkmak chp ye ne kazandırır bilemeyiz ama , ne kaybettirir onu hep beraber göreceğiz. Atılmış olan bu tweetlerin içeriğini chp lilerin çoğunluğunun kabul etmeyeceğini biliyoruz. Fakat böyle olduğu halde tweet atan bu şahsı sahiplenmeleri ve hatta kendisini İstanbul İl Başkanı yaparak ödüllendirmeleri oldukça düşündürücü . Chp değil de Hdp İl başkanı olsaydı daha az yadırganırdı.
 

Bu yazı toplam 3918 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Av. RECEP AKAY Arşivi
SON YAZILAR