Av. RECEP AKAY

Av. RECEP AKAY

Seçim 2023

Seçim 2023

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde, Ak Parti çatısı altında önceden görev yapmış Bakan, Milletvekili ve İl başkanlarını külliye de ağırladı ve önemli mesajlar verdi. İşte bu mesajlardan bazıları; 

Ak Parti ailesi içinde yer alan her bir kardeşimin Türkiye’nin son 20 yılında elde edilen kazanımlarda, her bir başarıda, her bir zaferde katkısı vardır.

Türkiye’yi küresel ve yerli vesayet güçlerinin, darbecilerin geri kalmışlığın pençesinden Ak Parti öncülüğünde verdiğimiz mücadeleyle hep birlikte kurtardık. 

İnşallah 2023 Haziran seçim zaferini beraberce kutlayacak, ülkemizi 2053’e taşıyacak yolun taşlarını hep birlikte döşeyeceğiz. Bu doğrultuda göstereceğiniz gayretler için şimdiden her birinize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim doğruların yardımcısıdır.

Kendimizi doğru şekilde anlatarak her kesimden insanımızın gönlünü kazanmamızın şart olduğuna işaret ediyor ve bu konuda en büyük desteği de sizlerden bekliyoruz.  

İnşallah hep beraber, kol kola, yürek yüreğe vermek suretiyle 2023'te hem Cumhurbaşkanlığını kazanarak hem Meclis'te Cumhur İttifakı'nı çoğunluğa geçirerek Türkiye'yi hak ettiği yere inşallah çıkartacağız. Ülkemizin son 20 yılına nasıl eserlerimizle mührümüzü bastıysak 2023'ten başlayarak geleceğine de yine biz damgamızı vuracağız. Rabbim birliğimizi, kardeşliğimizi son nefesimize kadar daim eylesin." 

Cumhurbaşkanımız, yukarıda bahsettiğimiz gibi birçok mesaj daha veriyor. Ama mesajlarından anlaşılan en önemli husus, birlik ve beraberliğin önemi olarak ön plana çıkıyor. Cumhurbaşkanımız bu tür programları niye yapıyor, tabii ki 2023 seçimlerinin öneminden ve zorluğundan dolayı. Bu bağlamda Ak Partinin her bir üyesinden, her bir bakanına kadar kendi ölçeğinde yapabilecekleri çalışmalar var. Herkes kendi konumunda yapabileceği çalışmaları yapar ise 2023 teki seçimlerde başarılı olma oranı hiç kuşku yok ki artar. Bilecik özelinde de, Ak Parti’de kuruluşundan bu güne kadar görev almış her bir kişinin, çalışmalardan geri durma ve küsüp köşesinde oturma lüksü yoktur. Tamam bazı konularda bazı siyasiler yanlış adımlar atmış, yanlış kararlar vermiş olabilirler ama bizlere düşen partiden ayrılmak, küsmek, çalışmayarak tepki koymak değildir. Hep beraber olup yapılan bu yanışları usulünce hatırlatıp, bir daha yanlış yapılmaması için istişareler yapıp ve bu çalışmaların içinde olmaktır.  Aksi halde, hem yerelde hem de Ülke genelinde elde edilen kazanımların bir çoğu yok olup gidecektir.  

Cumhurbaşkanımız nasıl ki Külliye de herkesi topladıysa, Bilecik’te de, Kuruluşundan bu güne kadar Partide görev almış, öncelikle, İl başkanları, İlçe başkanları, Kadın kolları ve Gençlik kolları başkanları  Milletvekilleri, Belediye başkanları, İl genel meclis ve Belediye meclis üyeleri, daha sonrada bu yapılarda görev almış bütün üyeler toplanmalı ve  kırgın olanların gönlü alınarak, sonrasında ise , 2023 seçimlerinde nasıl başarılı olunur, seçimi nasıl kazanırız şeklinde fikir alışverişleri yapılmalıdır.  Aslında bu çalışma bu güne kadar çoktan yapılmış olmalı ve şimdiden 2023 seçimlerine hazır bir vaziyette olmalıydık. Ama bu onuyla ilgilenen yetkili arkadaşların çalışmaları çok yoğun olacak ki, bu konuya kafa yorup vakit ayıramamışlar. Olsun bu konuyu da buradan hatırlatıp çağrıda bulunmuş olalım. Belki birileri seçimin yaklaştığının farkına varır da çalışmalara başlar. 

Gönlü memleket sevgisiyle dolu, kuruluşundan bu güne kadar Ak Partide yer almış bütün Ak Partili arkadaşlara buradan sesleniyorum, 2023 seçimlerinde Büyük ve güçlü Türkiye için, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için, Memleketimiz Bilecik için, hep beraber çalışmaya var mısınız? 

Kurucu yönetim kurulu üyesi ve eski ilçe başkanı olarak, BEN VARIM … 

Not: Geçen haftaki yazımızdan sonra Pelitözü yolunun yapımında emeği geçen başta Sayın Vali’miz olmak üzere herkese teşekkür ederiz.
 

Bu yazı toplam 3255 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Av. RECEP AKAY Arşivi

Canan

18 Mayıs 2022 Çarşamba 09:01
SON YAZILAR