MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

HERKES ELİNDEN GELENİ YAPSIN

HERKES ELİNDEN GELENİ YAPSIN

Yüzyıllardan beri devam eden Ertuğrulgazi ihtifali bugünkü adıyla Ertuğrulgazi'yi anma ve Yörük Şenlikleri devam ediyor. Türk Dünyasının Ertuğrulgazi türbesinde 732. kez toplandı Bu günler bize göre Türkiye'nin en önemli haberi.

Ancak bu habere ulusal medya çok fazla rağbet göstermiyor. Bazı haber kanallarında birkaç saniye gelen devlet büyüğünün Türkiye'deki güncel konularla ilgili yaptığı açıklamaları verirken Bilecik'in adı maalesef “Ertuğrulgazi'yi anma ve Söğüt şenliklerinde konuşan” kısmında kalıyor.

Bizler istiyoruz ki bu etkinlik televizyon kanalları tarafından canlı verilsin. Haber kanallarında, ulusal gazetelerde geniş yer bulsun.

Peki bunun için Bilecik gerekli girişim içersine giriyor mu? Bilecik'in tanıtımı için onca masrafa katlanarak fuarlara giden Bilecik Valiliği ülkenin, hatta Türk İslam coğrafyasının büyük önem gösterdiği bu etkinliğe ulusal medyayı neden çekemiyor.

Aynı meslekte olan birisi olarak yapılan etkinliklere göstereceğimiz ehemmiyet öncelikle davet edilip edilmeyişimiz ile ilgili olduğunu söylemek isterim. Acaba Ertuğrulgazi'yi anma ve Yörük Şenliklerine Ulusal kanallar davet edildi mi? Davete icabet ettikleri takdirde görevlerini yapabilecekleri ortam ve kalacakları yer hakkında bilgiler verildi mi? Bilmiyoruz!. 

Ama hiçbir ücret ödemeden sadece davet edilmek ve kalacakları yerin ayarlanması ile belki de parayla yaptırılamayacak ilimizin tanıtımı bu sayede yaptırılabilir.

Hatta komşu illerde uydudan yapan televizyonlar davet edilebilir. Biz elimizden geleni yapıyoruz ve herkesin de elinden geleni yapmasını bekliyoruz. Hoşçakalın.

Bu yazı toplam 1507 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR