ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

NEREDE TAYYİP ERDOĞAN´I SEVENLER?

NEREDE TAYYİP ERDOĞAN´I SEVENLER?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ak Partiyi kurduğundan bu tarafa girdiği her seçimi,  anayasa değişikliği referandumunu kazandı.

Başbakan´ın başarılı performansı herkese “Başbakan partiyi sırtladı taşıyor. Milletvekili, Belediye Başkanı seçilenler bu başarının ürünü …” dedirtiyor.

Başbakan Erdoğan şimdi cumhurbaşkanlığına aday. Bu güne kadar liderliğini yaptığı partililerinin, milletvekillerinin, belediye bakanlarının çalışmalarına ihtiyaç var. İlk turda seçimi kazanması O´nun bugüne kadar kazandığı kariyerine yakışır.

Çok çalışan, tezahüratın çok yapıldığı zamanlar ”her yer yıkılıyor” denir. Bakıyorum bütün iller tabiri yerindeyse “yıkılıyor”. Peki ilimiz ne durumda?

Seçim bürosu tuttuğunu gören var mı? Reklam panolarında, basında gören var mı? Seçimlerde arabalarda gördüğümüz ilanlar nerede? Afişler, el ilanları dağıtmak yasak mı? İl teşkilatı binasında bile afiş yok.

Başbakan´ı parti sempazitanlığı dolayısıyla tutmuş değilim. Bir Abdülhamid´e, Menderes´e, Özal´a, Erbakan´a yapılanların Başbakan Erdoğan´a yapıldığına inanıyorum.

Doğrusu konuşunca mangalda kül bırakmayanların cumhurbaşkanlığı seçimlerine 24 gün kalmasına rağmen sessizliklerini anlayamıyorum. Bilecik ve Bozüyük Belediyesi Ak partinin elinde ve ilimizin dötte üçünü temsil ediyor. Reklam panoları kat satışı reklamlarından geçilmiyor.

Sakarya Gazetesi Milletvekili, Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisinin cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili görüşlerini sorup yayınlamasaydı Bilecik cumhurbaşkanlığı seçimini konuşmayacaktı.

Bilecik 2010 anayasa referandumunda yaşadığı kırmızı oy şokuna doğru gidiyor. Son üç haftada uyanan olacak mı?

Nerede Recep Tayyip Erdoğan sevgisi?  

Bu yazı toplam 1052 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR