ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

YARDIM KURULUŞLARININ BAŞINA GELENLER,BAZILARINA DOKUNULMUYOR

YARDIM KURULUŞLARININ BAŞINA GELENLER,BAZILARINA DOKUNULMUYOR

İnsan Hak ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Mavi Marmara gemisiyle Filistin'e yardım götürürken terör devleti İsrail'in hücumuna uğradı.

Yardım gemisi İsrail'in dokunulamaz tavrını, burnu havalarda huyunu deşifre etti. Sonunda İsrail Türkiye'den özür dilemek zorunda kaldı. 

İsrail bu durumdan hiç hoşnut olmadı. Türkiye'ye her ne kadar kızsada direk Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni hedef almaktansa hükümeti güç durumda bırakacak hedeflere hücum etmeliydi. 

Önce Gezi olayları tertip edildi. Maddi zararlar verselerde hükümeti deviremediler. Arkasından 17 Aralık vakası yaşandı. Devamını getirmeye çalışsalar da alınan tedbirlerle akamete uğramaya başladılar. 

Başka yollarla ortalığı karıştırmayı denediler. Suriye'de yaşayan 3 Milyon Türkmen kardeşlerimize gönderilen Tır'a İHH silah sevkiyatı yapıyor iddiası ile arama yaptırmaya kalktılar. Tırın İHH'ya ait olmadığı Milli İstihbarat Teşkilatı'nın götürdüğü anlaşıldı.

Durmuyorlar, yine giden tırları arama yapmak için uğraşıyorlar. Arayıp içinden silah çıksa devletimizi dünyaya mahçup etmeyi başarmış olacaklar. 

İHH dünyanın neresinde aç, susuz ve zulme uğrayan varsa, dinine, ırkına bakmaksızın yardıma koşuyor. Neden bazılarının hışmına uğruyor. Çünkü İsrail'in hedef tahtasında olduğundan.

Yine hedefte olan kuruluşlardan biri de Türgev, yani  Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı. Yaptığı hizmet, yardıma muhtaç öğrencilere burs veriyor, yatacak yer, yemek temin ediyor. Şehit yakını ve yetim öğrencilere destek oluyor. Böyle bir vakıfa yardımcı olan belediye ve resmi kurumlar da yıpratılma hedefinde.

Evvelce Milli Gençlik Teşkilatı, Akıncılar, Ülkü Ocakları, Milli Türk Talebe Birliği, Alperenler hedefteydi. 

Türk halkının bünyesinden çıkan bütün teşkilatlar yıpratılıyor, yok edilmek için elden gelen yapılıyor. Dokunulmayan teşkilatlar da var. Bizim içimizden çıkmayan, kökü dışarıda olan, Mason, Roteryen, Lions gibi teşkilatlara hiç dokunulmuyor. 

Bu teşkilatların hem kökleri dışarıda hem de her vatandaşımızı üye yapmazlar. Başta üye olacaklar zengin olacak. Bunların başına hiçbir şey gelmiyor. 

Birileri sebebini açıklasada öğrensek.

Bu yazı toplam 1081 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR