M. BAHADIR ORAL

M. BAHADIR ORAL

4 harfli elektronik bir cihaz: TOGG

4 harfli elektronik bir cihaz: TOGG

İlk bahsedildiği zamanlarda espri konusuna dönüşen bu dört harfli cihaz bütün önyargıları yıkıp her kesimden gönülleri işgal ederek ülke gündeminin popüler konusu oldu.

Üst teknolojiye sahip böyle bir cihazı üretmek on yıllar alacak ve bu proje rafa kaldırılacaktı fakat günümüzde bu denli gelişmiş olan teknolojinin, bilgi birikimlerinin doğru kişilerle etkili bir şekilde harmanlanmasıyla 2022 sonunda seri üretimini yapacağımız yerli ve milli bir aracımız var diyebiliyoruz.

Yerli ve Millilik meselesine gelecek olursak eğer tepeden tırnağa tek bir noktada üretilen bir üründen bahsediyorsak günümüzde böyle bir ürün bulmak çok zor. Bu işte en önemli nokta üretim sürecinin kontrolünün tamamen sizde olması ve bütçeyi tamamen sizin yönetiyor olmanız. Bu şartlar altında yerli ürün adını rahatlıkla verebilirsiniz Togg’a. CEO Karakaş, bu aracın yerlilik oranını %50’nin üzerinde olarak açıklamıştı inanıyorum ki bu oran zamanla daha da yukarıya çıkacak.

Bu işe gönül veren babayiğitlerin yerli otomobili benimsemesi ve sürecin ehil ellerle yürütülmesi neticesinde ülkemizin yüzünün fazlasıyla güleceğine inanıyorum. 

4 harfli elektronik bir cihaz olarak yola çıkan TOGG’un bir dünya markası olarak yola devam etmesini diliyorum. 

Kalın sağlıcakla…. 
 

Bu yazı toplam 4546 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
M. BAHADIR ORAL Arşivi
SON YAZILAR