M. BAHADIR ORAL

M. BAHADIR ORAL

Osmaneli'nde 'Belediye-Üniversite' işbirliği

Osmaneli'nde 'Belediye-Üniversite' işbirliği

Osmaneli Belediyesi, üniversite ve sanayi ile işbirliklerini en iyi şekilde gerçekleştiriyor. Hatta bu alanda ilimizde üniversite ve sanayi ile koordineli olarak çalışan en aktif belediye olduğunu söyleyebiliriz. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile sürekli işbirliği halinde olan Osmaneli Belediyesi başka üniversiteler ile de çalışıyor. Sanayi konusunda da keza aynı şekilde güzel işbirliklerine imza atıyor. 

Osmaneli Belediyesi'nin üniversite olan işbirliklerine bir yenisi eklenmek üzere. Bu kez hem Osmaneli hem ilimiz hem de üniversitemiz açısında önemli bir proje imza atacak cinsten. Eğer proje hayata geçerse Osmaneli Belediyesine ait hayvan hastanesi BŞEÜ Tıp Fakültesine tahsis edilecek. Burada tıp fakültesi kobay hayvanlar üzerinde bilimsel çalışmalar gerçekleştirecek. Proje çerçevesinde deney hayvanları kullanılarak yürütülen araştırma ve eğitim etkinlikleri için gerekli deney hayvanlarının üretimi, bakımı ve temini sağlanacak. Bu hayvanlar üzerinde araştırma yapılacak alanlar ve akademik kadro oluşturulacak.

Osmaneli Belediyesi'nin üniversite ile gerçekleştirdiği başarılı çalışmalara bir yenisinin daha ekleneceğini ümit ediyorum. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. 

Bu yazı toplam 1685 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. BAHADIR ORAL Arşivi
SON YAZILAR