M. BAHADIR ORAL

M. BAHADIR ORAL

Lefke Cup heyecanı başlıyor

Lefke Cup heyecanı başlıyor

Osmaneli Belediyesi’nce hayata geçirilen ve artık Osmaneli’nde bir ritüel haline dönen Lefke Cup U15 futbol turnuvası 6 Eylül’de başlayacak. Osmaneli’nin tanıtımında ve spor kenti sıfatı almasında önemli bir rol oynayan turnuvada yine geleceğin yıldızları sahada olacak.

6-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvada, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Adana Demirspor, Konya Spor ve 1308 Osmaneli Belediye Spor iki grup halinde mücadele edecek.

Osmaneli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek turnuvaya Türkiye Futbol Federasyonu, İstanbul Amatör Futbol Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü katkı verecek.

Osmaneli’nde gerçekleşen bu turnuva Türkiye’de bir örnek teşkil ederken projenin mimarı ise şüphesiz Belediye Başkanı Münür Şahin’dir. Münür Şahin başkanlığında Osmaneli’nde spora ve sporcuya yönelik yapılan çalışmalar beğeni toplarken her geçen gün yeni projeler ve çalışmalar da gerçekleşmekte. Bu bağlamda, kendisinin de spor geçmişi olan Münür Şahin Osmaneli’ne spor kenti özelliğini de kazandırmış oldu.

Şu anda Türk futbolunun gözdelerinden Fenerbahçe forması giyen Arda Güler’in Osmaneli çimlerinde bu turnuvada oynadığını hatırlatarak nice başarılı Türk sporcular yetiştirilmesi temennilerimle.

Bu yazı toplam 2220 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. BAHADIR ORAL Arşivi
SON YAZILAR