MEHMET ERDAL

MEHMET ERDAL

BAYRAK, DAVUTOĞLU GÖRÜŞMELERİ...

BAYRAK, DAVUTOĞLU GÖRÜŞMELERİ...

Ak Parti İl Başkanı Av. Kadir Bayrak ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun her görüşmesi ilimiz açısından önem arz etmekte, her görüşme sonrası Bilecik için iyi sonuçlar çıkmakta. Takip eden okuyucularımız hatırlayacaklardır Şubat ayının ikinci haftasında "Davutoğlu Bayrağı, Av. Kadir Bayrak'a verdi" isimli bir köşe yazım olmuştu. Bu yazımda Davutoğlu'nun daha önceden tanıyıp bildiği Kadir Bey'i il başkanlığını tevdi ettiğini belirterek, ilimizdeki çığ gibi büyüyen problemlerin teker teker halledileceğini yazmıştım.

Ve devamında, "Allah'a sığın şahsi halîmin gazabından / Zira yumuşak huylu atın çiftesi pek olur" diyerek de ilave etmiştim. Bu görüşümde yanılmayacağımı biliyordum ve Kadir Bey'de bu düşüncemi teyit edercesine Ankara'dan müjdeyle döndü.

Söğüt'te Aralık ayının sonlarında yaşanan doğal afetten dolayı seralarda yaşanan sıkıntılar Ankara'ya ulaştırılmıştı. Fakat aradan uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen herhangi bir yardım gelmemişti. İl başkanı Bayrak, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı ikili görüşme sonrası 6 milyon TL'lik bir yardımı ilimize kazandırıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Kadir Beye il başkanlığı görevini tevdi etti ve 31 Ocak 2015 tarihinde Kadir Bayrak il başkanlığına, bendenizin de bulunduğu yeni il yönetimi göreve seçildi. Aradan geçen bir buçuk aylık dilimde yeniden bir araya gelen bu ikilinin görüşmesinde ilimize 6 milyon TL'lik yardım geldi.

Kadir Bey'in iki günlük Ankara temaslarında birlikteydik. Perşembe günü Genel Merkez'de bir araya gelen ikili ile Cuma günü farklı bir programda aynı salondaydık. Başbakan Ahmet Davutoğlu bir saatten fazla konuşmacı olarak katıldı bu programa. Ak Parti kurmaylarının çoğunluğun katıldığı bir programa İl Başkanı Kadir Bayrak ve İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge İl Başkanı olarak da bendeniz de katıldım.

İlimiz hakkında ki görüşmeler sadece afetten zarar gören çiftçilerimizin durumu değildi elbette... Zamanı ve sırası geldiğinde Kadir Bey müjdeleri hemşehrileriyle paylaşacaktır. Yeni müjdelere hazır olalım derim... Çünkü bu ikilinin yaptığı her görüşme ilimiz açısından hayırlı oluyor. Şu an Ak Parti'de problemleri öncelik sırası ile çözmeye kararlı bir yeni il başkanı ve yeni il yönetimi var.

Yoğun geçen seçim atmosferinin arasında halkımıza, hizmetleri de aksattırmadan çalışan il başkanı var karşımızda. Önceki görüşmeleri ve yeni yapacağı görüşmelerinin ilimize kazandıracağı müjdeleri bekliyoruz Kadir Bey'den.

Davutoğlu, Kadir Beyle görüşmesinin başında "Hemşehrilerim ne yapıyor, Söğüt'lüler Bilecikliler iyi mi?" diye sözlerine başlıyor... Davutoğlu'nun bu tavrı ve müjdeli haberi Eylül ayında yazmış olduğum köşe yazımı hatırlattı.

"Davutoğlu Bilecik'in yeni bir Abdulhamit'i olur mu?" demiştim.

İnşaallah.

Bu yazı toplam 1873 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MEHMET ERDAL Arşivi
SON YAZILAR