BİRSEN ERARSLAN

BİRSEN ERARSLAN

Kızılay'dan 'Hijyen Kolisi' projesi

Kızılay'dan 'Hijyen Kolisi' projesi

Türk Kızılayı, hem ülkemizde hem de uluslararası arenada çok güzel işlere imza atıyor. Hayatımızın birçok noktasında Kızılay'ın görmek, Kızılay'ın dokunuşlarını hissetmek mümkün. 7'den 70'e tüm bireyler için çeşitli çalışmalar düzenleyen Kızılay'ın başlattığı yeni projesini memnuniyetle karşıladım. Yeni projeden bahsetmeden önce Kızılay'ın gıda kolisi, gıda kartı, yeni doğan bebekler için sevgi bohçası, kıyafet yardımları ve et kolisi gibi birçok hizmeti yerine getirdiğini anımsatmak isterim. 

Türk Kızılayı son olarak memnuniyetle karşıladığım 'Hijyen Kolisi' dağıtımlarına başlayacaklarını duyurdu. Özellikle pandemi sonrası temizlik ve hijyenin önemini bir kez daha kat be kat hisettiğimiz bu ortamda alınan bı karar oldukça yerinde. İhtiyaç sahibi birçok aile temel gıda ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanırken elbette temizlik ve hijyen ürünlerine çok fazla bütçe ayıramamakta. İnşallah Kızılay'ın bu çalışması ile bu noktadaki ihtiyaç sahiplerine güzel bir hizmet ulaşmış olacak. 

Kızılay'dan aldığımız bilgilere göre, hijyen kolilerinin içerisinde havlu, banyo sabunu, şampuan, diş fırçası, diş macunu, bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, çamaşır suyu, ıslak mendil, sıvı sabun ve bulaşık süngeri yer alacak. 

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için çok önemli bir boşluk doldurulacak. 

Bu yazı toplam 2717 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
BİRSEN ERARSLAN Arşivi
SON YAZILAR