MEHMET ERDAL

MEHMET ERDAL

MAĞRUR OLMA PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

MAĞRUR OLMA PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Seçimden önceki son yazımda 'Mesele parti meselesi değil, iyi anlayalım' demiştim. Yine 7 Haziran seçimlerinin sonuçlarının neyi görmemiz gerektiğinin altını çizmiştim. Ve dahi 1 Kasım seçimleri sonrası daha iyi anladık ki, 7 Haziran'da aziz milletimiz partilere büyük bir ders verdi. Dersine çalışan parti de Ak Parti olmuş ki, 1 Kasım seçimlerinden beklenenin üzerinde bir oyla seçimi kazandı.

Dost acı söyler, ama doğru söyler atasözümüzden yola çıkarsak. Aziz milletimiz 7 Haziran'da Ak Parti'ye acı bir söz söylemiştir. Milletin sitemine kulak veren Ak Parti öncelikle adını bile belirleyemediği çözüm süreci inatlığından vazgeçerek beklentilere cevap verdi Milli birlik ve kardeşlik dedi. Vatan hainlere karşı dik duruşunu sergiledi ve kararlılığını aziz milletimize hissettirdi. Şer odaklarına korku, dostuna güven verdi.

Halkın ekonomik beklentilerine cevap verecek hamleleri iyi yaptı. Bol keseden atan partilere gülüp geçen yüce milletimiz, dosttan gelen söylemlere itibar etti, sine-i millete dönüp, Reis'in tabiriyle tekrar seçime gitti. Yola çıkış noktasındaki hassasiyetlerine geri dönerek 'İlk günkü Aşkla' dedi. 

Ak Parti kadar millette koalisyon kurulmasına, 90'lı yıllara geri dönülmesini istemedi. 1 Kasım seçimlerinde sandığa yüksek oranda katılım gösterdi. Sandıkları patlatırcasına dost gördüğü partiye teveccühünü gösterdi.

Ve dahasın da aziz milletimiz Ak Parti'ye 'Mağrur Olma Padişahım, Senden Büyük Allah Var' dedi. Milletin sözünü dinledin mi, dost sizi yalnız bırakmaz.

Bu yazı toplam 5717 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MEHMET ERDAL Arşivi
SON YAZILAR