ÇAĞLA CANBAZ

ÇAĞLA CANBAZ

Röportajlarımız ziyaretin konusu oldu

Röportajlarımız ziyaretin konusu oldu

Uzun süredir Bilecik  gündemini işgal eden trafik sorununu vatandaştan dinlemek için sokağın nabzını tuttuk. Vatandaşın hemfikir olduğu tek nokta trafik sorunun varlığı. Vatandaşlardan trafik sorununa karşı çözüm olarak otopark önerisi ağır basarken, tramvay projesi Bozüyük halkında tam bir kafa karışıklığı meydana getirmiş. Bir kesim tramvayın daha da trafiği çıkılmaz bir hale bürünmesine sebep olacağını savunurken bir kesim trafiğin oldukça rahatlayacağı görüşünde. Tam aksi yönde doğrudan yapılmasına da karşı olan azımsanamayacak bir kitleden de bahsetmeden geçemeyiz. Zaman ne gösterir bilemiyoruz fakat Başkan Bakkalcıoğlu ve kurmaylarına alt yapı ve fizibilite çalışmalarının doğru sonuçlanması için oldukça iş düştüğü aşikar. 

Geçtiğimiz günlerde ilçemizi ziyaret eden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da tramvay projesi konusunda isteği, özellikle olumsuz etkisinin olmaması yönündeydi. Umarız ilçemiz için en iyi olan yapılır ve ilçemizin bir sorunu daha çözüme kavuşmuş olur.

Röportajımızın ardından Ak Partili ve üyesi olduklarını söyleyen bir gurup gazetemizi ziyaret ederek Ak Parti yöneticilerinin yerelde muhalefeti yapmamasından yakınmıştı. ""Trafik sorunu var mı? elbette var ama belediye ne gibi çalışmalar yapıyor veya yapması gerektiği halde neden yapmıyor? Tramvay projesi ne olacak? Peki partimiz yöneticileri halkın trafikle ilgili şikayetlerini neden gündeme getirmiyor. " ifadelerini kullanmışlardı.

Bizimkisi bir tramvay meselesi oldu adeta. Her kesim de cevap bekleyen tramvay soruları var. Ak Parti tarafı tepkisiz, Bozüyük halkı tramvay konusunda bilinçsiz, Belediye ise sessiz...

Değinmek istediğim bir başka daha konu var sizlere. Yeni Bozüyük Gazetesi olarak trafik ve tramvay projesi konusunda yaptığımız röportajlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bozüyük Belediyesi'ni ziyareti esnasında mevzu oldu. Kılıçtadaroğlu ve ekibi Bozüyük'e hazırlıklı geldiği ve sokağın nabzını tutan gazetemizi takip ettikleri anlaşılıyor. Röportajlarda tramvay projesinin trafiği aksatacağı yönünde ifadeler yer alıyordu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Bozüyük Belediye Başkanı M.Talat Bakkalcıoğlu'ndan tramvay projesinin trafiği aksatmamasını aksine rahatlatmasını istedi.

Gündeme getirdiğimiz konuların Kılıçdaroğlu'nun, M.Talat Bakkalcıoğlu ziyaretinde gündeme gelmesi okuyucularımız tarafından takdir gördü.

Uzun zamandır hareketsiz bir gündeme sahip olan Bozüyük, Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelmesiyle birlikte hareketlendi. Haber sitemiz adeta canlı yayın yaparcasına haberleri an ve an sizlerle buluşturdu. 

Okuyucularımızdan bazıları "Basına kapalı toplantıda, toplantı esnasında, oda başkanlarının konuşmalarını haber yaptınız. Bunu nasıl başardınız" diye sordu. O da meslek sırrı diyelim.

Çalışmamız dolu dolu karşılığını buldu.  Bir çok takdir ve teşekkür telefonları  aldık. Bu konuda. Öncelikle haberlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı sizlere daha sonra da çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Bir başka yazıda görüşmek üzere, hoşça kalın...
 

Bu yazı toplam 3051 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ÇAĞLA CANBAZ Arşivi
SON YAZILAR