MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

Hüsnü Ersoy beklentiyi karşılayamıyor

Hüsnü Ersoy beklentiyi karşılayamıyor

Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy CHP'nin yönettiği Bozüyük Belediyesiyle ilgili yeterli muhalefeti yapamadığı, bir önceki dönem Ak Parti'den belediye başkanlığı yapan Fatih Bakıcı'yı partiden dışlamaya çalıştığı, teşkilat ziyaretlerinde ve sosyal medya paylaşımlarında tutarsız davrandığı gerekçeleriyle partililerince eleştiriliyor.

Yaklaşık 2.5 yıldır Bozüyük Belediyesi'ni CHP'nin yönettiğini, bu süre zarfında belediyenin önemli bir projeye imza atmadığını, devasa proje olarak gösterilen tramvay projesi hakkında henüz Bozüyüklülerin bir bilgisi olmadığını dile getiren bazı Ak Partililer, Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy'un Bozüyük Belediyesiyle ilgili yeterli muhalefeti yapamadığını söyledi.

Hüsnü Ersoy'un Bozüyük Belediye Başkanı M.Talat Bakkalıcıoğlu ile bazı sebeplerden dolayı iyi geçinmeye çalıştığı ve muhalefet yapmayı tercih etmediği iddia edildi.

BAKICI DIŞLANIYOR MU?

Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy'un önümüzdeki yerel seçimlerde Bozüyük Belediye Başkanı olmayı hedeflediğini, bir önceki dönem belediye başkanlığı yapan Fatih Bakıcı'yı kendisine rakip gördüğünü ve bu sebeple Fatih Bakıcı'yı partiden dışlamaya çalıştığı ifade edilirken Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği çok sayıdaki etkinliğe Fatih Bakıcı'nın davet edilmediği görülmekte.

KÜÇÜK OLSUN BENİM OLSUN ZİHNİYETİ

İl Başkanı Serkan Yıldırım'ın Bozüyük temasları esnasında, Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy'un esnaf ziyareti esnasında, bir önceki dönem Ak Parti'den Belediye Başkanlığı yapan ve aynı zamanda esnaf olan Fatih Bakıcı'yı ziyaret etmedikleri, ziyarete gittikleri esnafların fotoğraflarını sosyal medyalarından yayınlayan Hüsnü Ersoy ve Serkan Yıldırım'ın tepkiler üzerine  bazı esnaf ziyaretlerini sosyal medyalarından sildikleri ortaya çıktı.

Ak Partili bazı vatandaşlar "İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, İl Başkanı Serkan Yıldırım'ı alıp Bakıcı'yı değil de başka yerlere ziyarete götürüyor. Sonra da ziyarette çekindikleri fotoğrafları tepkiler üzerine sosyal medyalarından silmek zorunda kalıyorlar. Bu doğru bir hareket midir?" diye soruyor.

Hüsnü Ersoy'un gelecekte Ak Parti'den belediye başkanı adayı olabilmek için partinin önde gelen isimlerini rakip olarak gördüğünü ve dışlayıcı tavır içersine girdiği gerekçesiyle eleştirilirken Ersoy'un "küçük olsun benim olsun" zihniyetinden vazgeçmesi gerektiğini, katılımcı, herkesi kucaklayıcı ve parti menfaatlerini kişisel menfaatlerin önünde tutması gerektiği vurgulanıyor.
 

Bu yazı toplam 2116 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR