İSMET CEP

İSMET CEP

GÜÇLÜ PARTİ VE GÜÇLÜ İSİMLERİN YARIŞI

GÜÇLÜ PARTİ VE GÜÇLÜ İSİMLERİN YARIŞI

GÜÇLÜ PARTİ VE GÜÇLÜ İSİMLERİN YARIŞI

Genel seçimlerde artık son viraja doğru yaklaşılırken adayların oldukça yoğun bir tempo ile çalışmaları devam ediyor. Yerelde milletvekili adayları seçim çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdüre dursun genel de seçimler farklı bir boyuta doğru taşınmaya çalışılıyor.

Yerele baktığımızda seçimlerin favorisi olarak gözüken Bahattin Şeker’li MHP, ülke genelinde ise çalkantılı günler yaşıyor. Partinin birçok üst düzey yöneticisiyle ilgili olarak gündemi sarsan kaset iddiaları nedeniyle parti zor günler geçiriyor. Gündemi meşgul eden bu olayların partiyi ne yönde etkileyeceğini ise önümüzde ki günler daha net bir şekilde gösterecek. Eğer baraj konusunda bir sıkıntı yaşanmaz ise partinin güçlü ismi Bahattin Şeker’in seçimleri rahatlıkla önde tamamlaması muhtemel görünüyor.

AK Parti genel de iki dönemdir büyük bir çoğunlukta iktidar olmasına rağmen yerelde şu ana kadar muktedir olmadı, olamıyor. 9 yıldır yapılan kişisel çekişmeler, siyasi hatalar ve çıkar ve menfaat ilişkilerinin faturasını memleket insanı çok ağır bir şekilde ödüyor. İktidarın nimetlerinden çevre il ve ilçelerimiz yeterince faydalanırken Bilecik ve ilçeleri hak ettiği değeri maalesef ki görmedi göremiyor. Fahrettin Poyraz seçim gezilerinde genellikle vatandaşların yerel sıkıntılarıyla ilgili şikâyetleri ile karşı karşıya kalıyor. Vadantaşlar daha çok genelde yapılan çalışma ve hizmetlerin yanında yerelde gözle görülür yatırımların hayata geçirilemediğini iddia ediyorlar. Ancak yine de vatandaşın büyük bir çoğunluğunun kerhen de olsa tercihini AK Parti’den yana kullanacağı tahmin ediliyor.

CHP cephesinde ise tüm bu yaşananlara aldırış etmeden kendi seçim çalışmaları sürdürülmeye devam ediliyor. Mevcut bütün sağ partiler kendi içlerinde oy kavgası yaparken acaba aradan biz nasıl sıyrılırabilizin hesapları yapılıyor. Velhasıl bu seçimlerin geçtiğimiz yıllara oranla çok daha farklı ve bıçak sırtında bir seçim yarışına sahne olacağı gözleniyor. Vatandaşlar mevcut milletvekili adayları bağımsız olarak aday olsalar sonuç kesinlikle değişik olurdu. Ancak hal böyle olunca bu seçimler güçlü parti ile güçlü isimlerin yarışı şeklinde olacak görüşünde hemfikirler. Sonuçta il ve ülke geleceğimizi yakından ilgilendiren bu seçimlerde vatandaş en doğru kararını vererek, her parti ve adayına da hak ettiği değeri hiç şüphesiz mutlaka verecektir.. Her kim ne ekti ise hasadı da ona göre olacaktır….

SAYGILARIMLA…..

Bu yazı toplam 504 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İSMET CEP Arşivi
SON YAZILAR