İSMET CEP

İSMET CEP

SAKIN OLA Kİ ŞAŞIRMAYIN!

SAKIN OLA Kİ ŞAŞIRMAYIN!

Türkiye hafta sonu futbolda yaşanan şok göz altılarla güne uyandı. 16 ilde düzenlenen operasyonlarda kulüp başkanları, yönetici, menajer ve futbolculardan oluşan 50’yi aşkın kişi futbolda şike iddialarıyla göz altına alındı. Ergenekon ve balyoz soruşturmaları kapsamında yaşanan gözaltı ve tutuklamaların ardından futbolda da ilk kez bu tür geniş kapsamlı göz altıların yaşanması futbolseverler ve kamuoyunu da bu yönde meraklı gözlerle bekleyişe sürükledi. Son gelişmelerin ardından görünen o ki bugüne kadar dokunulamaz denilen kişilere ve olaylara da bir yerde bir yanlışlık ve hata yapıldığında mutlaka dokunulduğuna bu olaylarla şahit oluyor ve yaşıyoruz.

Geçtiğimiz akşam eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, telefon bağlantısı ile bağlandığı bir televizyon programında bu göz altıların sıradan bir gözaltı olmadığını ve yaşananların sonradan pardon denilecek türden bir göz altı olamayacağını ve İlahi Adaletin yerini bulacağı söyleyerek bu yönünde ki görüşlerini belirtti. Bakalım bekleyip göreceğiz…

Benim bu konuya bağlı olarak dikkat çekmek istediğim asıl konu ise buna benzer göz altıların bir gün gelip de Bozüyük’te de yaşanabilme ihtimali? Hatırlanacağı üzere seçimlerden birkaç ay önce bize ve ilgili makamlara ulaştırılan bir okuyucu mektubu gazetemizde de yayınlamış ve bir ucu Bozüyükspor’a kadar dayanan iddialarla ilgili olarak soruşturma başlatılmıştı. Nitekim soruşturma kapsamlı olarak yürütülerek seçim öncesinde tamamlandı. Ancak nedendir bilinmez seçim öncesi olması hesabiyle midir nedir yürürlüğe konmadı.

Yapılan araştırmalar sonrasında ulaşılan bilgilerin ve belgelerin yenilir yutulur cinsten olmadığı yönünde duyumlarımız oldu. Şu anda ise sümen altında bekletilen bu dosya ile ilgili olarak önümüzde ki günlerde benzer gelişmeler Bozüyük’te de yaşanırsa sakın ola ki şaşırmayın. Benden söylemesi..

SAYGILARIMLA…

Bu yazı toplam 497 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İSMET CEP Arşivi
SON YAZILAR