İSMET CEP

İSMET CEP

YARMA AŞI, KARMA AŞI, HANİ BUNUN EKMEK AŞI

YARMA AŞI, KARMA AŞI, HANİ BUNUN EKMEK AŞI

Evet değerli dostlar bu hafta ki köşemizin konusu aşı çeşitleri getirileri, götürüleri. Aşıya konu olan isimler ise Bahattin Şeker ve Ahmet Berberoğlu. Şimdi diyeceksiniz kış günü bu ne aşısı diye. Ancak biz de aşı zamanı değil diye biliyorduk ancak Fahrettin bey Pazar günkü basın açıklamasında aşı konusundan bahsedince bizde gündemimize aşıyı aldık.

Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz Pazar günü Bilecik Polis evinde hem torba yasa hem de yerel gündemle ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı. Söyleşi de kendisi son günlerde sürekli köşeme konu mankeni olması nedeniyle serzenişte bulundu. Bu memleketin siyasi ve idari kademelerinde yer alan herkes yaptıkları ve yapamadıklarının yansıması olarak köşemize konu olabilmektedirler. Dolayısıyla Fahrettin Poyraz da son günlerde yaptıkları ve yapamadıkları ile sıkça eleştirildiğinden köşemize konu olmuştur.

Poyraz basın açıklamasında önemli konulara değindi, adaylığı ve Bahattin Şeker’in MHP’den adaylığı konularında önemli açıklamalar yaptı.

Bahattin Bey’in önceki siyasi mücadelesi ile şu anki siyasi konumunun çeliştiğini iddia etti. Şeker’in MHP’den Milletvekili adayı olması durumunda ise “MHP kendi ilkelerinden taviz vermiş sayılmıyor mu?”diye sordu. Bahattin Şeker’in MHP tabanından gelmediğini, vurgulayıp “Şimdi fikir noktasında problem var. Baraj noktasında problem var. Bahattin Bey’in burada elindeki tek kozu geçmişten gelen mirası ve biraz da ekonomik gücü” dedi ve ekledi “MHP ve Bahattin Şeker, bu değerlendirmeler kapsamında, bu aşı ne kadar tutacak. Şu anda Bahattin beyin önceki siyasi mücadelesi şu anda ki siyasi konumu ile çelişiyor,” dedi. Bizde kendisine Ahmet Berberoğlu ile Ak Partinin siyasi mücadelesi çelişmiyor mu? Ak Parti bu birliktelik ile kendi ilkelerinden taviz vermemiş midir? Ak Parti ile Berberoğlu’nun aşısı ne derece tuttu” diye sorduk. Kendisi birlikteliğin detaylarına fazla inmeden kendince gerekçelerle konuyu geçiştirdi.. Aşının tutmadığını çok iyi bildiği halde açık bir dille söylemedi, söyleyemedi. Çünkü önünde kısa bir zaman sonra yaşanacak zorlu bir genel seçim süreci vardı. Kendi yaptıkları aşıdan ziyade MHP ile Bahattin Şeker’in yaptığı aşıyı eleştirmeyi daha uygun buldu. Bizim bu konularda ki sorularda azıcık güme gitti.

Önümüzde kısa bir zaman sonra genel seçimler var. Vatandaşın bu aşı olayları karşısında mutlaka söyleyeceği bir sözü olacaktır. Kimin yaptığı aşı ne derece tutar bilmem. Ama hangi aşının ne derece tutup tutmadığına da yine vatandaş karar verecektir. Velhasıl en iyi aşıyı da sonuçta vatandaş yapacaktır.

Artık kışı geride bıraktık sayılır siz şimdiden kalemlerinizi hazırlayıp aşılama yapmaya hazır olun. Aman haa sakın geç kalıpta hava aldırmayın yoksa aşılarınız tutmaz…….. Benden hatırlatması,

Saygılarımla….

Bu yazı toplam 696 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İSMET CEP Arşivi
SON YAZILAR