İSMET CEP

İSMET CEP

MİLLETİN VEKİLLERİ!

MİLLETİN VEKİLLERİ!

Genel seçimler adına çember her geçen gün daralırken partilerde propaganda dozajını günden güne arttırarak seçim çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdürmeye devam ediyorlar. Daha evvel ki millet vekillerimiz ve yeni aday olmuş milletvekili adaylarımızda milletten temsil yetkisini alabilmek için kıyasıya yarışıyorlar. Kimileri bugüne kadar milletin kendilerine verdiği temsil yetkisini gerektiği gibi yerinde kullanmış olacaklar ki; o gururla yeniden milletin karşısına çıkarken, kimileri de sizi bugüne kadar temsil edenlerden memnunsanız devam edin, yok eğer değilseniz bu göreve biz talibiz diyerek vatandaşa bir alternatif olma çaba ve gayreti içerisindeler.

Burada vatandaş olarak öncelikle şunu sorgulamamız gerekiyor. Milletvekili ne iş yapar? Milletvekilinin görevi, bölgesinin ve bölge insanının sorunlarını meclise taşıyıp meclis çatısı altında çözüm üretmek mi? Yoksa milletten aldığı temsil yetkisini amacı dışında kullanmak mı? Bugüne kadar sizi temsil edenler bu görevlerini ne derece yerine getirmiş ve bu memlekete ne gibi katkılar sağlayabilmişlerdir. İktidar partisi mensubu milletvekili, iktidarın nimetlerinden bölgemizi ne derece faydalandırabilmiştir? Muhalefet partisi milletvekili muhalefet görevini ne derece yerine getirebilmiştir.?

Şayet il, ilçe, belde, köy, mahalle ve en önemlisi bir birey olarak; 9 yıldır sizi temsil edenlerden, yapılan icraatlardan memnunsanız hiç tereddüt etmeden mevcut milletvekillerinin devam etmesi yönünde tercihinizi kullanabilirsiniz. Ancak memnun değilseniz ve artık bir değişikliğe ihtiyaç olduğu görüşünü benimsiyorsanız 4 yılda bir elinize geçen bu fırsatı çok iyi değerlendirmek zorundasınız. Özellikle şu 9 yıllık zaman zarfında gelinen noktayı çok iyi analiz ederek ilimiz geleceğini daha sağlam temeller üzerine oturmak ve geleceğimizi oyladığımızın bilinciyle hareket etmek zorunda olduğumuzu unutmamalıyız.

SAYGILARIMLA….

Bu yazı toplam 511 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İSMET CEP Arşivi
SON YAZILAR