Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

Daha nice okurlara inşallah

Daha nice okurlara inşallah

Köşe yazılarını yazmaya başladığımızdan itibaren 24 hafta olmuş. Gerçekten zaman hızla akıp geçiyor ve biz farkına bile varamadan ömür tamamlanıyor. Toplamda bu güne kadar yaklaşık 40,000 okuma almış makalelerimiz.

Kimi zaman şehrimiz için projeler önerdik, kimi zaman ekonomik sorunlara değindik. Kimi zaman ise gençlerimize başarı için bir vizyon ve misyon yükledik. Acaba Edebali’mizden miras Ahilik kültürünü bu kadim başkentte tekrardan oluşturabilir miyiz dedik? Ve sadece Hz. İbrahim için su taşıyan bir karınca gibi, bu yolda hizmet etmek istedik.

Gençlik Merkezinde bir sohbette başladı bu köşe yazısı fikri. Sağ olsun Şadi Bey bir öneride bulundu deneme yazısı için. Böylece bismillah dedik Ahi Edebali ruhuyla, Bilecik-Sakarya gurubunda. Umarım kimseyi kırmadık, dökmedik. Sadece kuruluşun şehri biraz daha gelişsin istedik. Hiçbir zaman siyasete de girmedik. Yalnızca ekonomi, eğitim ve sanayi alanında yazılarımız gönüllere dokunsun diye hayal ettik.

Geleceğin Meslekleri, Temel Ekonomik Sorunlar, Sanayi & Çalışan İlişkisi, Projeler, Teknoloji ve Eğitim temalı yazılarımız devam edecektir, inşallah bundan sonra da bu değerli yayın organında. Bu hafta da bir yazı kaleme alıp teşekkür etmek istedim, özellikle Erdallar Gurubuna. Hiçbir siyasi ve ticari çıkar ilişkisi gözetmemeksin bu imkânı veren Şadi amcaya.

Evet, engellemeler olacaktır yine farklı kaynaklardan, hem adımıza hem de projelerimize. Kimi zaman kıskançlık beynini ele geçirmiş bir trol, kimi zamansa kalbi hırs ateşiyle kavrulmuş bir kara büyücü çıkar bu hikâyede de karşımıza. Ama asla unutma! Hikâyeler mutlu sonla biter çoğu zaman. Azmin ve kararlılığın takdiri ise aziz ve azim olandadır her zaman.

Minnetimiz yoktur bizim iki özürlünün bir çocuğu olarak, dirilişin şehrinde akademisyene dönüştüren Allahtan başka hiç kimseye elhamdülillah.

Bu yazı toplam 2559 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR