MEHMET ERDAL

MEHMET ERDAL

Erbakan Bilecik’e geliyor

Erbakan Bilecik’e geliyor

Uzun bir zamandır Bilecik partilerin genel başkanını ağırlamıyor. Hatırladığım kadarıyla 2021’in Eylül ayında Kemal Kılıçtaroğlu, ondan bir yıl önce de Meral Akşener Bilecik’i ziyaret etmişti. Belediye’nin el değiştirmesi sonrası yapılan bu ziyaret, teşekkür ziyaretleri diyebiliriz.

Cuma günü de ilimiz Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı ağırlayacak.

Necmettin Erbakan Türkiye’ye damgasını vurmuş bir isim.

Özellikle ağır sanayi hamlesi diye çıkış yapan Erbakan, muhalefetteki ağırlığı ile de siyasetin önde gelen isimlerinden oldu. Oy veren, vermeyen herkesin takdir ettiği bir isimdi Erbakan.

Değeri, kıymeti vefatından sonra da iyi anlaşıldı.

Parti içi kırgınlıklardan sonra oğlu Fatih Erbakan siyasi sahneye çıkıyor. Yeniden Refah Partisi diyen oğul Erbakan’ın toplum nezdinde babasından kalma kredisi var, bundan sonrası Fatih beyin göstereceği maharete bağlı.

İttifaklar ülkesi haline gelmiş olan Türkiye’de hangi ittifakta yer alacağını ilan etmeyen tek lider Erbakan. Malumunuz 6+1 ve 2’li bir grup oluştu ittifaklarda. Erbakan ise her iki ittifaka da temkinli olduğunu belirterek, ‘Ak Parti’nin 20 senelik günahına, son dakika ortak olmak istemiyorum’ diyor, diğer tarafa da “Bir birine benzemezlerin bir araya gelmesi, sinerji oluşturmuyor” diyor ve “kendi başımıza kalacağız” diyerek yalnız kalmanın da bir taraf olduğu vurgusunu yapıyor.

Yüzde 1’lerin bile önemli olduğu yeni sistemde, diğer partiler yok sayabilmek medeni bir cesaret diyebiliriz. Sonuçları belki Yeniden Refah Partisi için ağır olabilir. Kazananın yanında yer almak belki kısa vadede ‘kar’ olarak gözükebilir, fakat bu grup bunu tercih etmediklerini açıklıyorlar.

Hedefleri önümüzdeki yıllar gibi gözüküyor.

“Ne yaptıysam Allah rızası için yaptım” diyen Rahmetli Necmettin Erbakan, yıllarını siyasete adadı ve gök kubbede hoş bir seda bırakıp ebediyete intikal etti, milletten hayır dua çok aldı.

Ak Parti döneminde yapılan birçok başarılı işte Necmettin Erbakan’ın projesidir.

Sanayi sektörüne destek, KOBİ’lere destek, savunma sanayi bunun başlıca örnekleri...

Oğul Erbakan’a şimdiden ilimize hoşgeldiniz der, siyasi hayatında başarılar dilerim.

İnşaallah babası gibi Türkiye’ye damga vuran projeleri ile anılan bir siyasi lider olur.
 

Bu yazı toplam 3099 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
MEHMET ERDAL Arşivi
SON YAZILAR