Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

THK Bilecik Şubesi'nin faaliyetleri

THK Bilecik Şubesi'nin faaliyetleri

Değerli okurlarımız Türk Hava Kurumu İl Temsilciliğinin yeni yönetimi ile birlikte şehrimizde havacılık alanında birçok faaliyet düzenlenmeye başlandı. Bu hafta köşemizi Bilecik Genç Kanatlar ekibine ayırmak istedik. Şehrimizde bu faydalı gruba katılımın artması ise en önemli beklentimiz.

thk-bilecik-subesinin-faaliyetleri-1.jpg

Türk Hava Kurumu'nun İnönü Havacılık Okulunda düzendiği şenliklere ülkemizin dört bir yanından katılım mevcut. Gençlerimiz de bu atmosferi görmek ve sosyalleşmek için katılım sağlamak istediler. Bu istekleri karşılıksız kalmayarak belediye tarafından yapılan yardımla katılım sağlandı. Belediye Başkanımız Melek Hanım'a bu yazı vasıtasıyla tekrardan teşekkür edelim. Resimlerde gördüğünüz üzere gençlerimiz bağımsızlık yolunda ülkemiz emin adımlarla ilerlerken en önemli mihenk taşlarından biri olan THK' nun tüm faaliyetlerini bizzat yerinde incelemişlerdir.

thk-bilecik-subesinin-faaliyetleri-2.jpg

Bilecik'ten ayrılan değerli valimiz sayın Kemal Kızılkaya; Savunma Sanayi ve TEKNOFEST çalışmalarına olan sevdasıyla bilinmekteydi. Şehrimizde yapılan çalışmaları görünce bizzat Ankara'da düzenlenen organizasyona gençlerimizi götürmek istediklerini dile getirdiler. Böylece şehrimizde yer alan genç kanatlar ekibi başkente doğru yol almış oldu. Yeni valimiz sayın Şefik Aygöl'de gençlerimizi Ankara'ya gönderdi.

Organizasyonlardan sonra Anıtkabir ziyareti de yapan gençlerimiz gelecek hayallerini şekillendirebilmek adına ücretsiz güzel bir faaliyeti tamamlamış bulundular. Bütün bu organizasyonları başarılı bir şekilde tamamlayan İlker kardeşimize teşekkür ederiz. İlker buradan sana sesleniyorum durmak yok yola devam. Bu gençlerin senin gibi bir abiye ihtiyacı var.

thk-bilecik-subesinin-faaliyetleri-3.jpg

Size daha önce bahsettiğim üzere TÜBİTAK projesinde görev almam ve birkaç yeni proje önerisi geliştirmem sebebiyle artık birazcık daha bazı işleri genç kanatlara aktaracağız. Bu arada Bilecik'in en çok satılan gazetesinde köşe yazılarımızı yazarak, gençlerimize böylesine önemli faaliyetleri düzenlemek adına kamuoyu oluşturmamıza izin veren Şadi Amcamıza ise ayrıca minnettar olduğumuzu belirterek yazımızı sonlandırıyoruz.

thk-bilecik-subesinin-faaliyetleri-4.jpg

Bu yazı toplam 1999 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR