M. BAHADIR ORAL

M. BAHADIR ORAL

Üniversitemiz 15 yaşında

Üniversitemiz 15 yaşında

Mezunu olduğum Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 15 yaşına girdi. 

27 Mayıs 2007’de kurulan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin 15’inci yaşını kutladığımız bugünlerde tüm Bilecik olarak üniversitemizle gurur duyuyoruz. 

2012-2014 yılları arasında öğrencisi olduğum Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi o dönemde bir Anadolu kentinin mütevazi bir üniversitesi görünümünde iken 15 yılda geldiği nokta gerçekten muazzam. Kendine özgü mimari yapısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran üniversitemiz akademik çalışmaları ve açılan yeni bölümleri ile ülkemizin tanınır üniversiteleri arasına girmek için mücadele veriyor. Önümüzdeki yıl öğrenci kabul edecek olan Tıp Fakültesi ile bir eşiği daha geride bırakmaya hazırlanan üniversitemiz orta ve uzun vadede Bilecik’in sosyo-kültürel ve ekonomik yaşantısına doğrudan tesir eden bir kurum haline dönüşecek. 

İlimiz yöneticilerinin Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin daha iyi yerlere gelmesi için gayret sarfettiklerine inanıyorum. Ancak bu gayret sarfedilirken kentin tüm dinamiklerine belirgin görevler düşüyor. Kentimizin sanayicisinden esnafına, STK’lardan vatandaşlarımıza kadar herkes üniversitemiz için elinden gelen desteği sağlamalı. Şehir-üniversite bütünlüğü tam manasıyla sağlanır ise şayet yükseliş hızlanacaktır. 

BŞEÜ’nün 15’inci yaşının hayırlı olmasını diler, ilimize ve memleketimize nice güzel hizmetlerde bulunmasını temenni ederim. 

Kalın sağlıcakla. 
 

Bu yazı toplam 3938 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. BAHADIR ORAL Arşivi
SON YAZILAR